22.03.2018 KOLACJA DEGUSTACYJNA "FINE DININGOWE REGIONY POLSKI (Kraków)

22.03.2018 w godzinach 19:00-23:30


22 marca o godzinie 19:00 rozpocznie się naprawdę wyjątkowa kolacja degustacyjna! Dlaczego? Bo przygotowana przez dwóch Szefów Kuchni: Marcina Sołtysa z restauracji Filipa 18 Food Wine Art oraz Janusza Myjaka z Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica - Zdrój. Kolacja będzie pierwszą kolacją z kwartalnego cyklu regionalnych kuchni polskich w fine diningowej odsłonie. W trakcie wieczoru zaserwujemy Państwu 6 dań nawiązujących do kuchni Galicyjskiej. O wine pairing podczas wydarzenia zadba Prezydent Stowarzyszenia Sommelierów Polskich - Piotr Kamecki.

Rezerwacje przyjmujemy:
☎ 12 300 30 30
✉ restauracja@indigokrakow.com

Cena menu: 229 pln / os.
Pairing win: 79 pln / os.