Zapraszamy Państwa na kolację degustacyjną w formule live cooking jakiej jeszcze nie było. To będzie prawdziwa uczta z kawiorem i szampanem w roli głównej. Menu setowe przygotował Execiutive Chef Roman Kosmalski. Do menu szampany dobrał Sommelier Maciej Sokołowski, wśród nich także Cava Recaredo w klasie szampana.
O kawiorze opowie Rafał Koczan z Esturian Caviar. Spotkanie tych trzech dżentelmenów to gwarancja wspaniałego wieczoru.
Dla każdego Gościa mamy przygotowaną winną niespodziankę – butelka wina I Frati z winnicy Ca dei Frati 🥂
Lepiej być nie może 😀
Mistrzowskie Menu wieczoru prezentuje się następująco:
OSTRYGA/ LIMONKA/OGÓREK/ KOPEREK /
Noble Siberian
LE MENSIL GRAND CRU BLANC DE BLANCS - CHAMPAGNE ...
MIECZNIK/ BLINY /JABŁKO/CEBULA PERŁOWA/
Royal Young Ossetra
LANSON BLACK BRUT – CHAMPAGNE
BISQUE Z OWOCÓW MORZA/ CIEMNY RYŻ / SANDACZ
SUPREME Z PERLICZKI/ TOST Z CYTRYNĄ I KAWIOREM/ MARCHEWKA
XO Prestige
RECAREDO BRUT DE BRUT 2007 – CAVA DE PARAJE
ŁOSOŚ ORGANICZNY/ JAJKO PRZEPIÓRCZE/KREM Z GROSZKU
Royal Young Ossetra
DEUTZ BRUT CLASSIC
Korki od szampana wystrzelimy o godzinie 20:00 30 listopada.
Rezerwacje prosimy wysyłać na adres b.borowska@mlynska12.pl
O kawiorze opowie Rafał Koczan z Esturian Caviar. Spotkanie tych trzech dżentelmenów to gwarancja wspaniałego wieczoru.
Dla każdego Gościa mamy przygotowaną winną niespodziankę – butelka wina I Frati z winnicy Ca dei Frati 🥂
Lepiej być nie może 😀
Mistrzowskie Menu wieczoru prezentuje się następująco:
OSTRYGA/ LIMONKA/OGÓREK/ KOPEREK /
Noble Siberian
LE MENSIL GRAND CRU BLANC DE BLANCS - CHAMPAGNE ...
MIECZNIK/ BLINY /JABŁKO/CEBULA PERŁOWA/
Royal Young Ossetra
LANSON BLACK BRUT – CHAMPAGNE
BISQUE Z OWOCÓW MORZA/ CIEMNY RYŻ / SANDACZ
SUPREME Z PERLICZKI/ TOST Z CYTRYNĄ I KAWIOREM/ MARCHEWKA
XO Prestige
RECAREDO BRUT DE BRUT 2007 – CAVA DE PARAJE
ŁOSOŚ ORGANICZNY/ JAJKO PRZEPIÓRCZE/KREM Z GROSZKU
Royal Young Ossetra
DEUTZ BRUT CLASSIC
Korki od szampana wystrzelimy o godzinie 20:00 30 listopada.
Rezerwacje prosimy wysyłać na adres b.borowska@mlynska12.pl
Informacja o biletach: tu